Halvveis i vinterferien

Vi har kommet halvveis i vinterferien allerede og tiden flyr som vinden! Helgen + mandagen ble tilbringt sammen med venner, kjæreste, familie og kjærestens familie. Full rulle hele veien!
Lørdag var det sang og glede på Betania sammen med fine jenter og sosialt med en flott gjeng som vi skal på skiweekend med om noen uker. Søndag ble det bursdagsfeiring av faren til Vidar hvor jeg fikk hilst på noen flere i slekten. Til min glede var Siv Tone og Roger også i bursdagen så da ble det ikke like skummelt. Etter bursdagen ble det kortspill og kveldsmat før jeg dro hjem til mamma for å sove over der.
Mandag var egentlig planen å gå på skøyter på ett vann nedefor huset til Vidar og familien, men værgudene hadde andre planer for oss. Det ble heller kos inne med OL på tven og strikking mellom hendene. På kvelden dro jeg og Vidar på besøk til Jannicke og Joakim. Nå er det ikke mange månedene igjen til Jannicke og Joakim venter en liten guttebaby og da måtte jeg selvfølgelig få se alt det fine de har kjøpt til den lille gutten! Kjempe stas!

I går og dagen i dag har generelt gått rolig for seg. Det har gått i å sove lenge, trene, rydde, vaske og pakke. I morgen går turen til Åre sammen med Vidar og familien. Gleder meg masse! Snowboardet står allerede klart og baggen er halvveis ferdigpakket.

– Stine

Mangler 17 lapper så er lappeteppe nr 2 klar for montering
Mangler 17 lapper så er lappeteppe nr 2 klar for montering

 

På besøk til fineste Jannicke mandag kveld
På besøk til fineste Jannicke mandag kveld

 

 

 

 

Fornøyd med dagens treningsøkt!
Fornøyd med dagens treningsøkt!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *