New In: veske

Lenge har jeg drømt å kjøpe meg ny veske. Begynte å bli ganske lei av den gamle, og det kan være greit å bytte litt på av og til. Men siden jeg bare hadde en veske så ble det litt vanskelig å bytte. Jeg fant ett flott eksemplar av en veske til en ganske grei pris som jeg forelsket meg helt i og fant ut at denne måtte jeg bare ha. Og siden jeg har vært flink å trent 4-5 dager i uken i en hel måned nå så kunne det like gjerne være en treningspremie. Treninspremie hjelper på motivasjonen de første starts månedene og jeg ble kjempe fornøyd med veksen så det er bare å fortsette å være like flink å se hvilken premie jeg kan gi meg selv neste gang!

Her står bollene i ovnen og «Bolig Drøm» ligger under stue bordet å venter på å bli åpnet. I kveld blir det kveldskos med nystekte boller, en stor kopp te og «Bolig Drøm». I morgen blir det ut på farten før søndagen går med på jobb. Så har enda en helg gått forbi. Ikke lenge til vinterferie heller nå!

– Stine

DSC_2141 DSC_2142 DSC_2144

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *