Grytekluter med snømann motiv

Selv om julen er over for denne gang vil jeg vise dere det siste jeg har laget innen strikking. Før jul var jeg alt for opptatt med å strikke pute i bursdagsgave til mamma at jeg aldri rakk å strikke grytekluter med julemotiv til jul slik jeg egentlig hadde planlagt. Så startet jeg like gjerne med en gang jeg var ferdig med puten og ble ferdig med gryteklutene i dag. Ble veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til å kunne bruke de neste jul! Fant nemlig ut i fjor at jeg ikke hadde noe grytekluter som passet inn i juledekorasjonene.

Med ferdig jule grytekluter har jeg nå begynt på grytekluter med påskemotiv på. Det er så gøy å kunne finne frem når høytidene kommer og enda mer gøy er det når det er hjemme laget! Hva som blir neste prosjekt etter påske grytekluter blir spennende og se! Har masse ideer!

– Stine

DSC_2125 DSC_2127 DSC_2128

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *