Familieselskap

I kveld samlet vi slekten hjemme hos mamma for å feire meg og mamma som fyller/har fylt år i Januar. Mamma hadde bursdag forrige helg, mens jeg har bursdag neste helg. Veldig praktisk å kunne slå det sammen!
Jeg fikk mange utrolig fine bursdagsgaver! Alt sto på ønskelisten min, om det ikke hadde gjort det hadde jeg blitt fornøyd uansett. Jeg valgte å spare gavene fra mamma og Stefar til neste helg, greit å ha noe å glede seg til i selve bursdagshelgen også!

Med kaker og godt selskap ble det ett utrolig fint og koselig bursdagsselskap. Storebror og damen kunne også komme, noe som alltid er like kjekt siden jeg ikke får se de like ofte. Samme med Tante, Onkel og Nikolai! Synes det er utrolig kjekt når alle sammen er samlet. Det har vært en kjempe koselig lørdagskveld med latter og prat med familien, mer avslappende og kjekt enn det kan man vel ikke få det.

– Stine

DSC_2103

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *