Frost, Frozen

Kjæreste Ingebjørg er stor Disney entuaiast, og da skulle det vel bare mangle at hun ville dra på kino å se den nye Disney filmen Frost. Jeg var heller ikke vanskelig å be når det kom til å være med henne å se filmen. Selv er jeg stor fan av Disneys filmer, så å bli med å se den nyeste disney klassikeren på kino gjør meg bare glad!

Vi så filmen på engelsk i 3D, nå så jeg filmen på norsk i romjula så det var i grunnen ikke sånn kjempe stress. Men jeg så den ikke i 3D. Det at den var i 3D gjorde bare at det ble enda mer kjekt! Det blir liksom en annen stemning.
Jeg har heller ikke sett Ingebjørg på over en måned så det var utrolig kjekt å få litt alene tid med henne igjen og! Mye har skjedd på den siste måneden så litt oppdatering ble det selvfølgelig også.

Jeg anbefaler alle som er store Disney fan å se den nye filmen. Hvis du likte «To på rømmen» kommer du garantert til å like denne også!

– Stine

November 1st, 2013 @ 20:51:56 disney-frozen-kristoff-sven disney-frozen-svenFrozenDisney-e1373033112104

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *