New In

Jeg og Hanne hadde egentlig store planer om å dra på Shopping i romjula, men det ble aldri noe av siden jeg skulle på middagsbesøk etter sleep over vår. Jeg hadde spart opp pengene på forhånd så da kunne jeg kjøpe noe med god samvittighet. Derfor ble jeg sittende og lete rundt i jungelen av klær og tilbehør på det fine internettet som vi har. Nesten litt skummelt det der internettet. Men noen fine skatter fant jeg som fikk lov å komme hjem til meg. Det ble med andre ord nesten julaften på nytt igjen etter skolen i dag da jeg hadde fått hentet pakkene.

– Stine

Treningsgenser fra Nelly
Treningsgenser fra Nelly
Genser fra Gina Tricot
Genser fra Gina Tricot
Genser fra Gina Tricot
Genser fra Gina Tricot
Løpe tights og sports-bh fra HM
Løpe tights og sports-bh fra HM
Mønstret tights og skjerf fra HM
Mønstret tights og skjerf fra HM
Skjørt fra Nelly
Skjørt fra Nelly

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *