Birthday cards

Jeg har endelig fått byttet vaktene mine slik at jeg får med meg de siste bunads-kursene og blir ferdig med bunaden. Øystein var min reddende engel denne gangen, siden det blir han må jobbe litt i løpe av russetiden sin. Men hey, han får penger ut av det. Anyway, thank you!

Jeg og Gizmo ligger langflate i senga og slapper av for øyeblikket. Har ikke mange planene for resten av dagen egentlig.
Fikk melding om bestilling på to bursdag kort i morges, så da var det bare å hoppe opp av sengen å begynne å planlegge.
Ser det er veldig mye enklere å ordne til ei jente enn til gutter. Denne gangen skulle jeg ha ett av hvert. Er ikke helt sikker på at jeg ble helt fornøyd, omtrent alt jeg har av utstyr ligger hos mormor og morfar så manglet en del for å få det til bra nok.
Da Knut kom for å hente kortene stakk han like gjerne hode innom å ble ett par timer før han måtte stikke å skru bil. Men at han stakk innom var jo koselig i seg selv.

Ellers kommer det vel ny header i løpe av de neste dagene. Jeg og Miriam Christine stikker ut til stranda for å ha en photoshoot i morgen, så må jeg se om jeg finner noen som kan sette sammen en header til meg.

Hva bruker du dagen din til?

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *