Året som gikk: 2013 del 2

Juli:
Denne måneden feiret vi selve 90 års dagen til moren til Stefaren min. Enn at den hyggelige damen har holdt seg så bra i så mange år! Satser på at det blir 10 fine år til. Mamma og Stefar reiste til Kroatia og jeg tok på meg ansvaret for å passe hunden Anderz i noen dager. Vi tilbringte blant annet lange, varme sommerdager hos Jannicke og Joakim i Flora. Månedens største happening var turen til Riga sammen med Kine. En minnerik og opplevelsefylt tur jeg alltid kommer til å huske!

I 90 års dag
I 90 års dag

Meg og Anderz på besøk hos JannickeMeg og Anderz på besøk hos Jannicke

Rigatur med Kine!Rigatur med Kine!

August:
Skolen begynte og jeg troppet opp som elev igjen for første gang på 4 år. Det var både spennende og nervepirrende men det har gått kjempe greit! Tiden har gått fort og det er nå bare 6 måneder igjen av skoleåret. I forhold til skolestart dro jeg på tur med noen av skolens elever for å gå på toppen av Norges høyeste fjell. Det ble min andre gang at jeg besteg fjellet. Turen var kjempe fin og jeg koset meg mens jeg fikk muligheten til å bli bedre kjent med folk fra klassen.

Klar for skolestart
Klar for skolestart

 

Grilling med familien
Grilling med familien

 

På toppen av Galdhøpiggen
På toppen av Galdhøpiggen

September:
Gjennom skolen ble det arrangert litt av hvert i begynnelsen av året og denne måneden dro vi blant annet på telttur. Vi var riktig nok syv jenter og to gutter som lå ute i telt eller under åpen himmel mens resten lå i hytte men vi hadde det kjempe kjekt fordi om!
Samtidig var denne måneden full av teater oppvisninger som norsklæreren så gjerne ville at vi skulle se så noen kvelder ble tilbrakt på både kino og teater.

Heidi og Margrete i lavvoen
Heidi og Margrete i lavvoen

Heidi og meg på fisketur!

Meg og Hilde ved bålet

Oktober:

Denne måneden ble det en del familietid. Jeg var blant annet på bowling og ute å spiste sammen med mormor, morfar, søskenbarnet mitt og Lillesøster. Skal litt til før jeg avslår en slik invitasjon hvis jeg ikke allerede har andre planer.
Jeg, mormor, mamma og Lillesøster hadde også en jentetur inn til Trondheim hvor vi var på shopping. Det var en kjempe koselig dag!
Oppi all familietiden ble det også hyttetur sammen med ungdomsgruppen jeg er med som leder på. En utrolig flott tur med masse gøy og morro!

Konkurranse på hyttetur med ungdomsgruppa!
Konkurranse på hyttetur med ungdomsgruppa!

 

By tur med lillesøste, mamma og mormor
By tur med lillesøste, mamma og mormor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November:

Denne måneden skjedde det ikke så mye spennende egentlig. Jeg og Hilde i klassen, som begge er like store fan av The Hungergames dro å så det nye filmen og slukte i oss nachos før vi dro. Tennene mine fikk seg en sjekk til tannlegen og årets skrekkdag ble overstått og gjennomført med skryt.

DSC_1940Desember:

Desember måneden er alltid den mest travleste. Familien ble mye prioritert samtidig som jeg var mye med venner. Jeg var blant annet på julekonsert med Sissel Kyrkjebø sammen med 3 flotte jenter og på juleavsluttning i Betania med en fantastisk gjeng.
Juleforestilling på det gamle barneskolen min ble det også da lillesøster skulle spille og mormor spurte om jeg ville være med da jeg skulle dit å overnatte. Julen generelt var jeg for det meste hjemme hos mamma og Stefar. Storkoset meg med familie tid og løpe turer i skogen. God mat, julemusikk, hele familien samlet, julen er desidert den beste tiden på året!

Ut på tur i romjula
Ut på tur i romjula
Juleforestilling
Juleforestilling

 

Fornøyd med jule og nyttårsfeiring!
Fornøyd med jule og nyttårsfeiring!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *