Året som gikk: 2013 del 1

Årets 2013 var for meg ett fantastisk bra år! Jeg har fått opplevd mye gøy og spennende. Personlig føler jeg og at jeg har vokst masse på dette året og lært mye om meg selv. Innlegget har jeg valgt å delt opp i to deler siden jeg i løpe av dette året har opplevd masse kjekt som kan oppsummeres.

Januar:
I begynnelsen av månenden samlet vi oss en gjeng jenter for å holde utdritningslag for kjære Jannicke som skulle gifte seg. Selv om det ikke gikk helt etter planen så ble det likevel en skikkelig bra dag! Og bruden var også veldig fornøyd ved dagens ende.
Valget om å begynne på skole eller ei sto for tur og jeg søkte påbyggning på skolen jeg tidligere hadde gått på og krysset både fingrer og tær for at de ville ha meg til å gå der.
18. Januar fylte jeg 22 år og valgte å reise til Tromsø for å besøke Miriam som en liten bursdagspresang til meg selv. Her fikk jeg hilst på en masse flotte folk, og ble bedre kjent med Hanne siden hun lot meg sove hos henne. Guidet tur i Tromsøby ble det og, som jeg falt helt pladask for! En nydelig by!

Jannicke står å lager ballongfigurer i utdriningslaget sitt
Jannicke står å lager ballongfigurer i utdriningslaget sittMeg og Miriam på bursdagsmiddag når jeg var på besøk i TromsøMeg og Miriam på bursdagsmiddag når jeg var på besøk i TromsøMeg og Hanne i vinter når jeg var på besøk i Tromsø Meg og Hanne da jeg var på besøk Februar

For første gang på mange år fant jeg gleden av å gå på langrennsski og bestemte meg for å invistere i ett par siden jeg ikke kunne finne de gamle noen steder. De ble brukt flittig både i lysløpa og på fjellet på hytteturer på hytta til mamma og Stefar.
Lillesøster Malin ble med opp i skiheisen for første gang i sitt liv og det var en fornøyelse i seg selv. Jeg tror ikke slalom falt helt i smak hos henne, men tror likevel hun hadde en fin dag.
Så var den store dagen kommet hvor Jannicke skulle stå brud. Jeg var heldig å fikk være forlover og storkoste meg med den oppgaven. Fantastisk vielse, fantastisk selskap, ett fantastisk bryllup! Å bruden var himmelsk pen. Skulle bare mangle når jenta er nydelig fra før av.

Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!
Jeg besøkte Mamma og Ivar på hytta! Fikk også kjøpt meg nye ski!Meg og Lillesøster Malin i skiheisenI skiheisen med lillesøster

 

Lykkelig gift!
Lykkelig gift!

Mars:
Denne måneden tok jeg og Kine sjefsavgjøreslen på å reise til Riga. Egentlig var hele tanken ganske spontan, men når vi hadde fått sovet litt på det ble vi begge enige om at det ville bli en kjempe opplevese og vi bestilte deretter biletter.

Jeg tilbringte dager med lillesøster hvor vi hadde det morsomt og hadde skikkelig søsterkos. Noe vi har alt for sjelden!
Jannicke fylte år og det ble feiret i deres nye hjem med familien og meg. Vi fikk servert utrolig god kake som moren til Jannicke hadde laget og brownies. Jenta fikk påskepynt av meg.
I påsken ble det kose med venner og familie. Det er jo nesten litt å unngå. Ble også litt jobbing, men det stopper ikke meg fra å kose meg når jeg kan!Søstertid på terrassen

 

Grilling med folk sammen med Aina i påsken
Grilling med folk sammen med Aina i påsken
Bursdagsbarnet
Bursdagsbarnet

April:
April inneholdte blant annet hytteturer med familien. Elsker å være på hytta! Det er så avslappende og koselig. Deilig å bare chille med en god film på tven med knittring fra peisen eller ei god bok i sofakroken.
Jeg prøvde meg for første gang som forsanger på Betania. Veldig skummelt, og veldig nervepirrende! Men jeg koste meg og er forsatt med fast en gang i måneden og gjerne flere ganger om jeg får muligheten.
Denne måneden tok strikkedilla meg og den har vært der siden. Jeg rekker ikke å bli ferdig med prosjektet jeg holder på med før jeg begynner å planlegge nytt. Hender seg at jeg har to prosjekter liggende også!

Lillesøster og meg på hytta
Lillesøster og meg på hytta

 

Strikkedilla, påsegrytekluter som mamma fikk
Strikkedilla, påsegrytekluter som mamma fikk

Mai:
I mai suer den store feiringen av vår grunnlov, 17 mai ble en veldig varm men fin dag. Denne dagen feiret jeg sammen med gode venner. Felles frokost og en tur ned i byen for å se på toget. Etterpå ble det grilling utenfor hos Ida og Kristoffer.
Pinsa tilbringte jeg hjemme med familien og endte opp med å ta mitt første bad i norsk farvann på 2 år. Til å være 16 1/2 grad i vannet syntes jeg i grunnen ikke det var så ille og tok like gjerne to bad den helgen.
Nyheten om at jeg fikk skole plass traff meg også denne månedene, noe som gjorde at nervene ble roet ned og jeg skulle nyte sommeren uten å bekymre meg mer for det.

Jeg tok årets første bad i pinsehelgen
Jeg tok årets første bad i pinsehelgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På fisketur, hjemme med familien
På fisketur, hjemme med familien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feiret 17.mai med en fantastisk herlig gjeng
Feiret 17.mai med en fantastisk herlig gjeng

Juni:
Denne måneden ble innviet med en av de mange jentekveldene med jentene i byen. Sjokoladefondue og frukt sto på menyen samt masse latter og jenteprat.
Jeg og Hanne hadde en veldig sprek måned hvor det ble både sykkelturer og lange joggeturer. Utrolig deilig og ikke minst kjekt!
Denne måneden fikk jeg og Lillesøster også klemt inn litt søster tid oss to helt alene. Denne gangen kom hun hit på besøk og vi koset oss ute i det fine været.

_MG_1577

Andrea og Lisabeth
Andrea og Lisabeth
Meg og Hanne, en sprek måned!
Meg og Hanne, en sprek måned!
Lillesøster Malin på besök
Lillesøster Malin på besök

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *