Nyttårsfeiring

Godt nytt år alle sammen!

For første gang på fire år ble det i år feiring av inngangen av det nye året sammen med familien. Å bedre kunne det ikke ha blitt! Rundt 19.30 tuslet vi opp til naboen ( også slekt av oss) hvor vi fikk servert herlig kalkun med godt tilbehør. Den eldste datteren i huset hadde laget nydelig iskake som vi fikk til dessert. Selv om jeg egentlig var stapp mett måtte jeg bare trykke ned ett ekstra kakestykke fordi det smakte så himmelsk! Jentene i huset der skulle bort på festligheter etter middagen.
Så jeg og Lillesøster Malin tuslet hjem mens de voksne fikk kose seg i hverandres selskap uten oss hengende over seg. Jeg og Lillesøster fant frem alle brettspillene som var i hus og endte opp med å spille Norge Rundt mens vi mimret om gamle musikk klassikere. Musikk som jeg hørte på da jeg var yngre og som søster arvet cder fra.
Etter hver gikk vi ut å så på rakettene. Utrolig mye fine raketter som alltid!

Jeg har startet året med å glede noen jeg er glad i. Å det er ikke feil! Anderz fikk være med på tur i skogen i dag også. Og når mamma kom hjem fra jobb sto middagen allerede på bordet. Jeg og Lillesøster hadde samarbeidet godt om lage lasagne til mamma kom hjem. Så fikk stefar slappe av og nyte fridagen sin.
Før jeg forlot hjemme i Åsen ble jeg med mamma, Stefar og Lillesøster på besøk hos mormor og morfar.
Skolen begynner igjen i morgen så sengen må nok letes frem litt tidligere enn det den har blitt i julen. Men det skal nok gå greit !

– Stine

DSC_2090DSC_2086DSC_2085

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *