Sleepover og middagsbesøk

Som jeg nevnte tidligere skulle jeg ha overnattings besøk natt til i går. Hanne kom litt utpå kvelden så prøvde vi oppskriften på både Middelhavskjeks og Kokos&bær smoothie. Den første brettet med kjeks ble ganske brent men det andre brettet ble perfekt. Kjeksene fantes ikke søte, men de var like vel veldig gode! Smoothien falt også veldig godt i smak, vertfall hos meg. Så det blir nok ikke siste gang jeg lager slik.

I løpe av kvelden så vi Step Up 1&2 og fant fort ut at vi skulle se de to andre en annen dag. Vi koset oss med musikk og jenteprat før vi fant sengen rundt klokken 3 på natten.
Morgnen derpå laget jeg frokost med rundstykker og te mens musikken spilte rolig og fint i bakgrunnen.
Rundt halv3 måtte Hanne dra siden stefaren min kom å plukket meg opp. Vi skulle videre til tante, onkel og Nikolai på middag. Tante hadde laget herlig pizza som alltid!
Jeg, Nikolai og Lillsesøter Malin tok en runde med Disney geni eller hva jeg skal kalle det hvor jeg knuste de ganske lett. Før vi vente snuten hjemover så vi Sirkus Nortug.

Jeg hadde bestemt meg for at jeg skal klare å holde treningen i sjakk nå som jeg har kommet så godt i gang. Så om det var sent på kvelden og bekkmørkt ble det like vel en løpe tur i skogen. Jeg hadde med meg hodelykt, men det var ikke allverden til hjelp med deilig var det likevel!

– Stine

DSC_2068 DSC_2070 DSC_2073

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *