Useriøs legehjelp

På legevakta sugde de ut flere liter blod av armen min som de skulle sende inn til Sykehuset for testing. Hvorfor ikke bare sende hele meg innover?Resten av dagen ble jeg hjemme liggende på sofaen, kjæresten kom hjem og fikk det synet at både jeg og katten hadde sluknet. Sliten sa du? Jeg bruker energien min på smertene i ryggen, smertene i hode og svimmelheten. 
Vi dro opp til mamma og Ivar på middag i går. Jeg kunne praktisk talt sovnet der også. Men fikk i meg litt kake så da gikk det greit.

Ble hjemme dag på meg i dag også. I dag er smertene mere intense enn det de har vært, og de er det samme hele tiden. Jeg har logget på sofaen siden jeg sto opp, men smerten er like ille uansett om jeg står, går eller ligger. Nå synes jeg legene er skikkelig useriøse! Slik som jeg oppfattet det da jeg var på legevakten i helgen så følte jeg at legen ikke trodde på at jeg har hatt akutt nyresvikt før. Noe som gjorde meg ganske irritert.

Gleder meg til kjæresten kommer hjem fra jobb, selv om det er flere timer til enda. Da skal ha få ta seg av katten som løper rundt å gjør ting den VET at den ikke har lov til.

Sånn forresten, jeg gleder meg til snø og jul!

Flere som har opplevd useriøs legehjelp?
Er det bare jeg som ønsker meg snø og jul?


Sliten sa du?


You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *