Kveldskos med Hanne!

Tirsdag kom kjære Hannemor hjem til Trøndelag igjen, men ikke for så mange dager siden hun skulle reise videre igjen. Så vi utnyttet gårkveld på å treffes og oppdatere hverandre på ting som har skjedd siden sist. Har jo ikke sett Hanne siden skolen begynte siden hun bor på Soltun Soldathjem hvor hun er ettåring.
Var utrolig koselig å se henne igjen, og ikke minst og få en god klem av henne! Vi koset oss med lakeris te og mandariner mens vi pratet og lo. Vi satt med hver vårt strikketøy mens jeg hadde laget det koselig med levende lys og julemusikk i bakgrunnen.
Gleder meg allerede til å tilbringe mer tid med Hanne når hun kommer hjem igjen neste uke for å være her på juleferien!

I dag var klassen invitert opp til norsk læreren vår på julefrokost. Leiligheten hennes var ikke verdensstørste, men vi fikk likevel plass til alle som møtte opp rundt bordet. Det ble en kjempe koselig stund mens praten gikk godt rundt frokost bordet, så vi servert utrolig godt mat! Etterpå fikk vi vite at vi fikk fri resten av dagen. Utrolig deilig!
Jeg ble med Johanne og tok sol før jeg dro innom biblioteket for å låne ei bok.
Planen var egentlig å besøke Jannicke i kveld, men siden det er meldt orkan så ser det nok ut som jeg bare må holde meg hjemme.

– Stine

Bilde tatt 08

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *