Sissel´s Jul

Noen venninner av meg hadde bestemt seg for at de skulle dra på julekonsert med Sissel Kyrkjebø. Jeg tenkte det kunne være koselig for julestemningen og det sosiale sin skyld og slengte meg like gjerne med. Jeg skal innrømme at jeg aldri hadde kommet til å tenkt at jeg skulle bli så postivt overreasket som jeg ble! Jeg har alltid sett på Sissel Kyrkjebø som en kjedelig, norsk artist for eldre men denne damen hadde virkelig en fantastisk stemme! Og med korgjengen hun hadde med seg i bakgrunnen ble det bare helt rått!
Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å være med på denne konserten og anbefaler virkelig andre og også dra å høre på!

– Stine

978x729x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *