1 søndag i advent

Gleden av å kunne tenne det første lyset i adventsstaken og åpne den første «luken» i adventskalenderen var stor i morges! Jeg skulle tidlig opp på jobb og da var det gøy å kunne stå opp til disse tingene.
Jobbhelgen er over for denne gang. Når jeg kom hjem fra jobb ryddet jeg i julemusikk spillelisten min på spotify. Nye sanger ble lagt til og noen av de gamle ble slettet.

Med julemusikken på full guffe har jeg akkurat fått pakket inn noen julegaver og skrevet noen julekort. I kveld blir det nok både barnetv og the julekalender som tv undeholdning. I mellom blir det nok enda mer julemusikk og litt strikking på det nye strikke prosjektet mitt. Julestemningen har kommet i hus, nå mangler bare snøen.

– Stine

DSC_1993DSC_1995DSC_1996DSC_1997

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *