Stormfull kveld

Nyhetene hadde varslet om at ekstrem været «Hilde» skulle komme over Trøndelag i går kveld. På vei hjem fra mamma i går var himmelen skyfri og nesten litt rosa i horisonten. Det er vel det man kan kalle «stille før stormen».
Mens vinden rev og slet om husveggene satt jeg godt plassert under pleddet mitt i sofa kroken med levendelys og interiørblad i hendene. At jeg og mamma deler vår interesse for interiør og blader er veldig gøy. Da kan vi jo låne blader av hverandre! Når jeg er hjemme hos mamma sitter jeg stadig vekk og blar gjennom interiøbladene som ligger under bordet. Og hun er stadig vekk innom å låner noen av Kamille bladene som ligger under studebordet mitt.

Det blåste fremdeles ganske bra når jeg gikk avsted til jobb i morges. Men heldigvis har det gidd seg utover dagen. Høydepunktet med å komme hjem fra jobb og skole må være å lage seg middag. Jeg er alltid litt ekstra sulten da!
I dag prøvde jeg noe nytt til middag. Jeg fant noe som visstnok hett kyllingpinner i butikkhyllen og tenkte at dette måtte jeg prøve ut. Og det angrer jeg ikke ett sekund på! Det var kjempe godt. Anbefales hvis du har lyst på en rask og god middag.

– Stine

DSC_1957 DSC_1959 DSC_1963

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *