New in: Fin sko til jul

Jeg har aldri hatt noe særlig til det syndromet skodilla. Jeg har noen par fin sko stående i skapet, og selvfølgelig ett par støvletter som jeg bruker når humøret passer til det. Men ellers går det helst i flate sko. Jeg har ikke hylle på hylle fylt med sko slik jeg ser enkelte har, men de skoene jeg har er sko jeg er glad i og synes er fine som kan brukes flere ganger uten at jeg føler de er utbrukt.

Siden det nå er hele 3 år siden sist jeg kjøpte meg ett par fin sko, fant jeg ut at i år kan jeg spandere på meg ett par nye. Etter litt leting på nettet fant jeg ett par sko jeg likte veldig godt! Og ikke nok med det, men de hadde nette prisen av 160 kroner. Hvorfor skulle jeg ikke kjøpe de da? Jeg er i vertfall fornøyd!

– Stine

DSC_1945 DSC_1da950 DSC_19dsa48

You may also like

2 kommentarer

  1. Så fine de var! <3 Jeg holder på å lære meg å være fornøyd med de jeg har 🙂 Så lett å falle i materialismenstankegang, så jeg øver og øver… ikke lett det der! Så dette året skal jeg ikke kjøpe julesko! (hvis ikke hunden spiser de opp i år IGJEN)

    Re: Nydelig smykke ikke sant! Jeg anbefaler på det sterkeste å bestille fra dem 🙂 Super snille og behjelplige! 🙂

    1. Takk! 🙂 Ble i vertfall veldig fornøyd 🙂
      Ja det kan være vanskelig, har selv gått inn i en shoppestopp med ei venninne men det er da jeg finner alt jeg helst vil ha! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *