Arbeidshelg ferdig

Da var jobbhelgen over for denne gang. Det er ett par uker siden sist jeg jobbet, så det var deilig å være tilbake! Greit med litt miljøskifte fra å sitte på skolebenken til å være på jobb. Det å være vikar er vel det som er litt spennende med å ha jobb, du vet aldri når og hvor mye jobb du får. Samtidig er det og greit, hadde aldri hatt muligheten til å ha fast jobb og gå skole samtidig. Jeg jobber jo ikke hver helg så da får jeg jo noen frihelger innemellom, men andre helger jobber jeg. Noe jeg synes er veldig greit!

Denne uken har vi bare 3 dager hvor vi skal være på skolen. Tirsdag har vi en slik OD-dag (Opprasjonsdagsverk) så da skal jeg være med å stå på torget å selge loppemarkedvarer for å få inn penger som skal gå til Voldsfrie skoler i Mexico, Honduras og Guetemala.
Fredag har vi avspasering fra teaterturer og teltur som vi var på gjennom skolen på kveldstid i høst. Så jeg kjenner jeg gleder meg litt til å kunne sove litt lengre på enkelte dager denne uken!

Nå blir det og rydde litt i yttergangen. Få bort sommerjakkene, og få frem de som er litt tykkere. Finne frem luer, sjerf og votter. Også venter tøyet på å bli vasket.
Ellers blir det nok avslapping med Kamille og gjerne litt The Vampire Diaries i løpe av kvelden.

– Stine

Bilde tatt 13.09.13 kl. 13.08

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *