New In: Adventsstake

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg handlet meg en ny adventsstake. De siste to årene har jeg brukt kreativiteten min å laget en ut ifra ett gammelt sølvfat, ett par sandkake former og diverse tilbehør og pynt. Så nå følte jeg at det var på tide med noe nytt.
Selv om selve rammen og lysholderene er ordnet pent på denne adventsstaken blir det nok litt kreativitet inn i bildet denne gangen også! Har allerede begynt å sett for meg hvor fin den skal bli og gleder meg til at den skal settes frem om en måneds tid!

– Stine

DSC_1942 DSC_1943 DSC_1945

You may also like

2 kommentarer

  1. Ååå.. så fin den var 🙂 Har vurdert litt å kjøpe inn en stake selv dette året, hadde bare ett fat med mye stasj på ifjor. Hvor har du kjøpt denne? Den hadde egentlig passet veldig fint inn i stuen hos oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *