Hjemme hos mamma

Til tross for at vi hadde «Internasjonal dag» på skolen i dag istede for vanlig skoledag, var det veldig irriterende at læreren kommer å sier at vi kan slutte tidligere men plutselig kan vi ikke det alikevel. Halve klassen rakk å dra før vi fikk beskjeden om at vi ikke fikk dra mens vi resten måtte sitte igjen på skolen å se film. Da kunne vi vel like gjerne ha få dratt hjem?

Dagen ble mye bedre da jeg kom hjem til mormor og morfar hvor mormor hadde spart igjen en laksebit til meg. Det er så godt, og siden jeg var super sulten passet det meg perfekt!
Jeg har sittet benket med lekser hjemme hos mamma i ettermiddag. Jeg og Stefar har diskutert mattematikk, men vi kom ingen vei. Jeg skal sove her i natt, og kjenner det er deilig å tilbringe tid med familien uten at det trenger å være bursdag eller noe lignende som det.
Jeg og mamma kom akkurat inn etter en trimtur ute i mørket. Skikkelig deilig og friskt ute!

– Stine

collytuage

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *