Frihelg

Det ble gjort en spontan avgjørelse under sangøvelsen i går på at jeg skulle campe hos Ingebjørg, Andrea og Iselin siden jeg hadde frihelg. Alltid kjipt å være den første som drar når resten sitter igjen.
Det kunne virkelig ikke vært en bedre måte å starte søndagen på når du har flotte venninner med fine smil som kommer valsende rundt når du våkner om morgenen. Andrea og Iselin var allerede i farten når jeg våknet siden de skulle bort og synge med koret. Ingebjørg derimot mekket en kjempe herlig frokost, så satt vi ved kjøkkenbordet og snakket og lo som vi alltid pleier! Lenge siden jeg har hatt kvalitetstid med Ingebjørg alene nå, så vi avtalte like gjerne å møtes igjen i morgen siden vi begge er ganske travle av oss.

Etter noen timer med lesing av skolepensum etter jeg kom hjem vendte jeg nesen hjem til Åsen hvor vi skulle feire bursdag til min minste stesøster som hadde bursdag tidligere i uken. Med masse kaker og godt selskap ble det en koselig kveld!
Jeg var hjemme en tur på fredag også, pluss at jeg var innom å besøkte mormor og morfar. Så denne helgen har hatt en fin blanding med både venner og familie, det jeg liker absolutt best!
Nå venter dusjen før den store gode sengen min vil ta imot meg med åpne armer og jeg skal innta søvnen før en ny skoledag i morgen.

– Stine

collaytfuyge

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *