15 kilo lettere

Det å gå ut av klasserommet med 15 kilo lettere skuldre og ett hode som har fått tømt seg for alt som heter historie og nynorsk var en utrolig deilig følelse! Jeg drømte til og med i natt at jeg satt å øvde til historieprøven og det første jeg tenkte på når jeg våknet var at jeg måtte finne ut hva «Lock» sto for.
Alt av prøver og innleveringer er unnagjort og i morgen tar jeg endelig en etterlengtet høstferie.

I kveld skal jeg inn til byen hos Ida (og Kristoffer) hvor vi jentene skal samles for å ha bibelgruppe. Ida har visst ordnet med god mat og greier så dette blir kjempe bra!
Blir deilig å kunne slappe av maks og ikke tenke mer på prøver og innleveringer på hvertfall ei uke. Og heller bruke tiden med venner og familie, og forhåpentligvis litt jobb.
Gleder meg!

– Stine

DSC_1737 DSC_1733

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *