Teater

Den kulturelle skolesekken er visst veldig gavmilde mot oss elever og gir oss muligheten til å dra på teater. Forrige uke var vi på Trondheim teater og så Peer Gynt, jeg personlig ble veldig lite imponert. Skuespillerne og kulissene i seg selv var veldig bra, men forståelse for selve stykket var mer eller mindre ikke tilstede.
Fredag så vi Ett dukkehjem på film på skolen, her ble jeg heller ikke overveldet av å måtte se filmen igjen.

I kveld går turen på teater om Vildanden på kinoen her i Stjørdal. I og med at jeg ikke akkurat har blitt særlig imponert over de andre stykkene har jeg ikke akkurat noe særlig forventninger til stykke vi skal se i kveld.
Men vi får se hvordan det blir, kan jo være at man blir positivt overrasket for en gang skyld og!

– Stine

DSC_1viu696 DSC_1700

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *