New In: Sko og skjerf

Det slår aldri feil, når du har gått inn skoene og de begynner å bli usakelige behagelige å gå i så velger de også å svikte deg. Jeg har som regel bare ett par sko jeg bytter på å bruke i hverdagen, men som oftest har jeg ett favoritt par som gjerne blir brukt mer enn det andre. Og når jeg har har brukt de en stund og bare blir mer og mer fornøyd blir det selvsagt hull i de.
Så her om dagen måtte jeg invistere i nye sko. Siden det nå er høst og det blir kaldere ute var det på plass og finne noen som tåler litt mer enn ett par tøysko. Jeg fant ett par som jeg ble helt forelsket i! Ikke bare er de kule, men de er også foret. Da tenker jeg ikke bare langs kanten som noen sko ofte er, men disse var foret hele veien.

Og av inspirasjon av ett skjerf Andrea eier, har jeg lett etter ett ligenende skjerf med kult mønster med fine høstfarger i. Jeg fant ett jeg falt pladask for! Hvis jeg finner ett klesplagg jeg ikke klarer å la være å tenke på så er det ett tegn på at vi er skapt for hverande.

– Stine

DSC_1680 DSC_1681 DSC_1683

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *