Telttur med klassen

Følelsen av en kjølig bris som stryker deg forsiktig over kinnet mens det nede i soveposen er deilig og varm er så ufattelig god! Jeg kunne ha ligget mye lengre å bare slappet av i den gode varme soveposen inne i lavvoen i morges men lærerne ville det dessverre ikke slik.
I går etter skolen dro klassen vår opp på «Sonvatna», hvor vi skulle på telttur. Vi hadde riktig nok tilgang til hytte, men vi var 7 jenter som valgte og sove i Lavvo. Ene læreren vår + en av guttene sov ute under åpen himmel mens resten av gjengen valgte å sove inne i hytta.

Utpå kvelden ble det middag som søte jenter i klassen meldte seg for å lage før det ble fisking på noen av elevene. Meg, Heidi, Muhammed og Rikard dro ut med en av båtene vi hadde tilgjengelig. Men det ble dessverre ingen fisk på kroken.
Når mørket hadde lagt seg ble vi sittende en liten gjeng rundt bålet ute, skikkelig koselig! All sang og god stemning var det før vi brøt opp og krøp ned i soveposene våre.

Etter frokost fikk vi en liten innkjøring i kart og kompass før vi skulle ut på en liten ekspedisjon. Planen var egentlig å gå på en av toppene i nerheten, men siden tåken lå så lavt ble det grilling ved vannet istede for.
Med halve myra i skoene ble det ekstra med styrke trening på føttene, men humøret var likevel på topp!
Nå er energien ganske så på bånn, og jeg har troa på at det blir en tidlig kveld i kveld. Men turen var kjempe koselig og om man er litt sliten etter en slik tur er det absolutt verdt det!

– Stine

Heidi og Margrete i lavvoen
Heidi og Margrete i lavvoen
Meg og Hilde i lavvoen
Meg og Hilde i lavvoen
Heidi og meg på fisketur!
Heidi og meg på fisketur!

 

Meg og Hilde ved bålet
Meg og Hilde ved bålet

 

Margrete og Heidi ved bålet
Margrete og Heidi ved bålet

 

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *