Gjensynsglede!

Hele ansiktet mitt sprakk opp i ett digert smil da jeg møtte Iselin i ettermiddag, gjensynsgleden var stor! Etter å ha gått hele sommeren uten å se jentene var det deilig å se dem igjen. Andrea var på øvelse og kom hjem litt senere, også kom Åshild og Ida også en tur. Da manglet vi bare Ingebjørg som kommer oppover igjen til helgen.
Så gøy å se alle sammen og høre om deres sommer.
Ida har i løpe av sommeren blitt Kone, og Åshild skal ha baby i februar. Store ting har skjedd for enkelte med andre ord! Virkelig deilig å få jentene hjem igjen og gleder meg til å se de masse fremover.

Første skoledag er over. Må ærlig innrømme at det var litt rart å være tilbake uten den gamle gjengen. Bare nye folk, vanskelig å kunne erstatte den gamle gjengen men det blir nok bra med de nye også!
Jeg gikk på samme skole som nå det siste halv 1 året av videregående til litt ut i 3 året så det er en del minner som kommer snikende. Jeg traff blant annet min første kjæreste her, litt gøy å tenke på i grunn.
Veldig gøy å treffe igjen de gamle lærerne da! Spesielt de jeg har hatt som kontaktlærere og ha tilbringt mange timer med i uken.
I dag var det for det meste bare informasjon om forskjellige ting, klassene skal vi bli delt opp i i morgen siden vi kommer til å være «Påbygg» og «AF». Men jeg vet at jeg kommer til å gå i «Påbygg». Gleder meg til å bli kjent med enda flere i løpe av uken!

– Stine

DSC_1661

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *