Grilling med familien

Selv om solen ikke skinner og det kanskje ikke er rundt 25 grader så stopper ikke det familien vår fra å grille. Å skulle det hende seg slik at det faller noen regndråper så har vi jo tak over den ene terrassen med skikkelig koselig sitteplass!
En av mine favorittplasser på sommerstid og jeg er hjemme, sitte i kroken med alle putene med ei bok eller ett blad.
Passet seg kjempe bra med grilling dagen før skolestart(nå blir det mye skole prat, men det er bare for en periode). Å avslutte uken sammen med familien er noe av det beste jeg kunne ha gjort!

Nå er det ikke lenge før jeg skal krype under dynen og jeg kjenner sommerfuglene blir større og større og jeg blir mer og mer spent på morgendagen. Ikke bare for meg selv, men også for Lillsesøster som skal begynne på videregående!
Tiden flyr og hun vokser til. Hun har fått fra å være ei liten jente til å være en ungdom. Nesten skummelt å tenke på! Blir ikke lenge før hun kjører bil og har med seg gutter hjem. Og hun må ikke tro at hun slipper unna uten at jeg skal godkjenne den gutten som er heldig å får kapret henne!

– Stine

DSC_165hd6 DSC_1dsfa658

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *