2 dager til skolestart

Det som slo meg da jeg tenkte at «jess, det er lørdag!» i morges, var at det bare er to dager igjen til skolestart. Noen ser kanskje på det som naturlig etter 2 måneder med ferie, men for meg som har vært i jobb i 3 år så har det fremdeles ikke helt gått inn.
Det er som når man skal ut å reise og det ikke helt går opp for deg før du setter føttene på bakken til den destinasjonen du skal til.
Slik kjennes det nå også, jeg vet jeg skal på skolen på mandag. Men det kommer ikke til å gå opp for meg før jeg faktisk setter føttene mine på skolegården i det jeg går av bussen mandag morgen.

Sommerfuglene er på plass i magen, og nervene har også tatt litt over kroppen. Jeg både gruer meg og gleder meg til å starte men er mest spent! Ikke at jeg egentlig vet hva jeg er nervøs eller gruer meg for. Den har jeg ikke helt funnet ut av enda.
Uansett tror jeg det blir bra.

– Stine

large large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *