Siste rest

Om hele fem dager er det slutt på kunne dra seg noen ekstra minutter i sengen før jeg gidder å stå opp. Jeg jobber riktig nok 3 av de neste 5 dagene men da er 2 av vaktene senvakt og jeg kan faktisk ligge å dra meg i noen ekstra minutter.
Det blir en forandring å ha noe å gå til hver dag, bruke noen ekstra timer på lekser hver dag. Men jeg har troa på at dette blir bra!

Jeg har vært å handlet inn siste rest til skolestart i dag. Når man ikke har gått på skole på 3 år mangler det enkelte ting som er greit å ha på skolen av blytanter, penner og andre ting for å ha i penalet, og ikke minst skrivebøker.
Nå kjøpte jeg riktig nok skrivebok og penal i Riga men skrivebok til matematikken manglet jeg. Samtidig har jeg noe små ting fra tidligere skolegang som hjelper på litt.

– Stine

DSC_1677 DSC_1688

You may also like

1 kommentar

  1. Jeg har nesten ingenting klart til skolestart. Har kanskje noen penner liggende ett sted, og noen blyanter fra i fjor.
    Skrivebøker kjøper jeg litt etterhvert når jeg vet hvilke fag jeg skal ha!

    Kjenner det skal bli utrolig godt å begynne på skolen igjen. Gleder meg som en liten unge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *