Nytt fra IKEA

Som jeg nevnte for dere tidligere i uken så var jeg på IKEA sammen med min kjære Tante, mormor og Lillesøster på tirsdag. Vi dro i rett tid om morgene siden jeg skulle på kveldsvakt, men det gikk helt fint det!
Målet med turen var at jeg skulle ha meg skrivebord og stol, det kommer godt med nå som jeg skal gå skole. Mamma hadde så vidt spurt hvor jeg skulle gjøre lekser, noe jeg ikke hadde tenkt så mye over. Men etter jeg fikk det spørsmålet begynte hode og surre og leiligheten ble snudd på hode for å få plass til ett skrivebord.

Vi fant både skrivebord og stol til meg, og jeg kunne vel ikke blitt mer fornøyd! Siden jeg fikk skrivebordet har jeg tilbringt flere timer ved det.
Men selvfølgelig ble det med noe andre småting hjem også! Siden jeg hadde ei lampe som funker og høsten og mørket nå kommer smygende trenger jeg mer lys i stuen. Så to fine lamper fikk bli med hjem og noen blomster og litt annet stæsj. Som jeg sa til Miriam på telefon kvelden før » Man kommer aldri tomhendt ut fra IKEA», jeg har prøvd det og det har aldri funket.

Her har det vært en rolig helg, noe som har vært veldig deilig etter ei travel uke! Uken som kommer blir ikke noe mindre travel. Å tanken på at skolen begynner innen 8 dager gir kriblinger i magen. Spennende.

– Stine

Ny Lampe
Ny Lampe
Ny Lampe
Ny Lampe
Lilla blomst for å ha på kjøkkenet
Lilla blomst for å ha på kjøkkenet
Ny Mugge med blomster
Ny Mugge med blomster
Mitt nye skrivebord og stol!
Mitt nye skrivebord og stol!

You may also like

2 kommentarer

 1. Det er så mye fint og nytt på ikea nå!
  Vi var der en tur selv også for ikke så lenge siden. Måtte handle inn litt forskjellig til huset.
  Vi kom hjem med nytt tvbord, kasser for å ha klær i , duftelys og masse annet rart.
  Hadde det ikke vært for at jeg blir fort sliten på ikea, så hadde jeg nok kunne brukt opp alle pengene mine der! Duftelysene, bildene og alt er bare helt fantastisk!
  *Drømmer meg bort*

  1. Man kan finne mye fint på IKea, men samtidig er det mye snodig også! Men du finner noen skatter om du bare leter godt nok.
   Det tar både tid og krefter å få gjennom hele ikea, når vi var der visste jeg stort sett hva jeg skulle ha så da brukte vi ikke særlig lang tid på å finne det som trengtes. Men litt ekstra måtte vi jo kikke 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *