Juleønsker

God Morgen!
Nå sitter jeg og nyter lyden fra varmeovnene som skal gjøre leiligheten varm. Det er fremdeles mørkt ute, og så vidt jeg vet så er det -8 ute. Men helt ærlig gleder jeg meg til å ta på meg den tykke bergansjakken min, uggsen og lua mi for så å sette musikken på full guffe og gå til jobb.
Det har blitt en vane at jeg går til jobb om morgenen, og jeg liker det!

Julen nærmer seg og julegaver skal både ønskes og kjøpes. Personlig synes jeg det er vanskeligere og vanskeligere å ønske seg noe hvert år. Eneste ønskene mine nå er vel buksen, blusen og den fine tunika lignende tingen jeg fant på Cubus her om dagen. Og jo ett sånn hel skjerf eller hva dere vil kalle det. Ellers er det fint lite jeg ønsker meg, bortsett fra det som er sendt ut til folk av ønsker da.

Jeg har tross alt stort sett alt jeg kan ønske meg. Jeg bor i en leilighet med god standard sammen med verdens beste kjæreste og den lille katten vår. Jeg har verdens beste familie, også en en herlig svigerfamilie.
Jeg har en jobb jeg går til hver dag hvor jeg tjener mine egne penger til å fore meg selv med.

Jeg synes tiden går alt for tregt, selv om jeg vet at den går kjempe fort! Julen kommer snart løpende i hælene på oss. Og jeg gleder meg som en liten unge! Gleder meg veldig til vi skal begynne med juleforbredelsene på jobb, det har sin sjarm når vi begynner å øve på julesanger og barna får laget julegave til foreldrene. Gleder meg.

Gleder du deg til jul?


Meg og søss pynter juletreet lille julaften 2009

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *