Interiøs VS Mote

Ute på internett finner man mange forskjellige blogger. Alt fra interiør, mote, mat og fotoblogger. Og selv leser vi blogger etter hva som interesserer oss for. På listen min på bloglovin har jeg i grunn lagret blogger i alle de 4 kategoriene over her. Men i dag satt jeg å kikket litt gjennom for å sortere ut litt hvilke blogger jeg likte best og lese og hvem jeg kunne slutte å følge.

Jeg oppdaget fort at det ble flere interiørblogger enn moteblogger som ble igjen i listen min. Med årene har jeg fått mer og mer interesse for interiør og hvordan man kan gjøre så lite men likevel gjør det så stor forskjell bare ved å bytte litt på pynten du har eller kjøpe inn en ny gjenstand. Selv har jeg hatt små ideer på småting jeg kan gjøre om i leiligheten, men det koster det og! Samtidig som det må være de rette gjenstandene jeg har lyst til å ha, og det må være den stilen jeg liker best.
Men om man kjøper inn litt og litt kan man fort få gjort forandringer.

Ofte kan jeg sitte i flere timer å bla meg gjennom interiørbutikker på nett, eller se på interiørblogger for å få inspirajon til hvordan jeg kan gjøre leiligheten min enda mer koselig. Og oppi alle de timene drømmer jeg meg bort til den dagen jeg skal få lov til å innrede mitt eget hus. Og som jeg gleder meg til det!
Jeg synes det er utrolig gøy å få nye ting inn i leiligheten og syssler ofte med små ting jeg kan forandre på, tenk hvor mye større plass det er i ett hus da. Det blir gøy det!
Men foreløbig må jeg nøye meg med plassen jeg har.
Vil forresten vise dere de fine lyslyktene jeg har laget som fikk plass i vinduskarmen, bare det gjorde en forandring som også gjorde at det ble litt koseligere!

– Stine

17aug_041a-tile_large

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *