Høst?

I sør smiler solen og folk skryter så fint over hvor deilig det er å gå rundt i shorts, kjoler og skjørt. Her i Trøndelg derimot går vi rundt med ullsokker og lue.
Tøffler på føttene, pledd over kroppen og en god varm kopp te eller kako mellom hendene. Slik er det jeg ser for meg høsten når den kommer, men av en eller annen grunn så er det slik jeg har sittet hele dagen for de blåser, regner og er skikkelig høst vær ute. Skikkelig deprimerende! Heldigvis er det meldt litt bedre til uken, og det er bare 9 dager til jeg reiser så satser på at Riga tar imot meg med sol og fint vær. Hvis ikke skal jeg ha det kjempe fint uansett!

Det er så deilig å ha fri noen dager etter å ha jobbet nesten 15 dager i strekk minus to fridager. Føler jeg fortjener det! Og når jeg vet at jeg skal jobbe mye neste uke er det bare greit å ha noen dager fri med god samvittighet. Lørdagskvelden skal tilbringes i sofakroken med nøtter, tøffler, pledd og levende lys!

– Stine

DSC_0985

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *