Skole til høsten – Spent

Som jeg har fortalt tidligere så skal jeg gå skole høsten. Jeg har kommet inn på Påbygg på den skolen jeg helst ville på. Det skal bli rart å begynne på skole etter 3 år med jobb. Men kjenner og at jeg gleder meg veldig! Blir spennende, og nytt.
Det blir veldig greit å ha noe å gå til hverdag. Som vikar vet du aldri når du skal jobbe, og du kan bli oppringt når som helst. Jeg har i grunn vært veldig heldig å fått jobbet en god del siden jeg begynte i jobben min før jul, og nå i sommer er jeg jo ferievikar og har turnus og følge. Da vet jeg når jeg skal jobbe og når jeg har fri.

Skolesekk har jeg allerede skaffet meg. Å dra med den gamle jeg brukte før med rosa tusj tegninger på blir kanskje litt for dumt. Og nytt penal må jeg nok også ha siden det eneste jeg eier er ett skinnpenal fra ungdomskolen som er full av tekster og tegninger.
Tenker å se om jeg kanskje finner noe når jeg er i Riga, gøy å ha noe som ingen andre har.

Blir nok en overgang og måtte stå opp tidlig hver morgen, men egentlig tror jeg bare det blir deilig å komme inn i en rutine i hverdagen.
Samtidig kommer gjengen i byen opp igjen til høsten. Noe jeg gleder meg veldig til! Savner de masse, og ser frem til å se alle sammen igjen. Iselin kommer opp allerede 12 august, og jeg har allerede nedtelling til vi skal treffes igjen.

– Stine

DSC_1501 DSC_1502 DSC_1503

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *