Fri-mandag

Å våkne av seg selv og kjenne på at jeg kan ligge å dra meg litt lengre enn vanlig og lese litt bok på sengekanten var noe jeg virkelig trengte i morges. Vandre rundt i pysjen og ta meg god tid mens jeg spiser frokost, fikk jeg også tid til. Deilig å ha fri på en mandag!

Dagen har jeg stort sett brukt på å slappe av og gjøre noen ærender. Var blant annet og fikk skrevet ut reisedokumentene for reisen til meg og Kine. Nå er det bare 2 uker igjen til vei reiser, tenk om 2 uker sitter jeg i Riga på denne tiden. Har ikke helt gått opp for meg at det er så kort tid igjen. Men jeg gleder meg masse!
Så har jeg fått heklet litt og vært ute kjøpt litt småting i forhold det jeg har laget for å gjøre den siste finishen på verket. Kanskje dere får se i ett annet innlegg litt senere.

På menyen ble det laks og stekte poteter. Litt godt må man unne seg selv om det er mandag! Og når man har tid og ikke er alt for sliten slik man er når man kommer hjem fra jobb er det ikke noe problem å lage ett ordentlig måltid. Ikke at dette måltidet tok så lang tid da men.

– Stine

DSC_1497 DSC_1496

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *