Strikkeprosjekt: Julestrømpe

Som jeg nevnte tidligere ville jeg vise dere det siste strikkeprosjektet jeg ble ferdig med. Etter å ha sett en del rundt på nettet fant jeg ei oppskrift på ei julestrømpe som jeg synes var veldig søt, og siden min på ett eller annet mystisk vis har forsvunnet ble det ett enkelt valg om at en slik hadde jeg lyst til å prøve å lage.
Om den ikke blir til å ha godteri i så blir den fin til pynt!

Generelt er den enkel å lage. Jeg praktes litt med hekle delen siden jeg lærte å hekle uten oppskrift, og da blir det vanskelig når man plutselig skal lese oppskrift uten å kunne navn på forskjellig. Men det gikk seg til og jeg fikk det etter hvert til bedre og bedre. Av og til må man bare prøve seg litt frem som finner man ut av det.

– Stine

DSC_1454 DSC_1458 DSC_1459 DSC_1460

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *