Potte tett og stille morgen

Kjente jeg gjerne skulle hatt noen timer ekstra med blund på øyet i morges, men jobben kallet og jeg måtte dra meg opp fra senga. Jeg våknet i natt at jeg var potte tett, da mener jeg skikkelig tett! På grunn av allergien går jeg og er veldig tett om dagen, men i natt tok det kaka. Hadde sikkert noe med at jeg hadde vært veldig mye ute i finværet og pollenstøvet sikkert hadde lagt seg i håret osv. Ikke særlig deilig!

Når jeg skulle dra på jobb fikk jeg skikkelig søndagsfølelese. Ikke en bil på E14 og ikke en sjel og se i gata. Trodde nesten jeg hadde stått opp en time for tidlig, men det hadde jeg ikke. Det var helt dødt og ikke en sjel og se. Hadde skjønt det hvis det hadde vært søndag for da er det normalt stille, men på en lørdag?
Skulle to alle hadde forlatt byen.

I kveld blir det nok bare avslapping siden jeg imorgen igjen har tidlig vakt. Men heldigvis har jeg fri på mandag, noe jeg ser frem til!
Har funnet en hekle oppskrift jeg tenker å teste ut i kveld, resultatet skal dere få se senere. Tenker forresten og vise dere resultatet av mitt forrige prosjekt som jeg ble ferdig med tidligere i uken. Kommer sikkert i løpe av i morgen.

– Stine

8ce674a4d8cdd9a3933666cf0986d2041341810547_full_large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *