Safe Haven

I går kveld kom Miriam og vi fant ut at vi skulle se film. Hun spurte fint om vi ikke kunne se «Safe Haven», og siden jeg ikke hadde sett den var jeg åpen til det.
På butikken valgte vi ananas og nøtteblanding som vi kunne kose oss med til filmen.
Men hånda på hjerte kan jeg si at dette er en av de beste filmene jeg har sett på lenge! Jeg er glad i å se film, og finner titt og ofte nye filmer jeg vil se men denne var virkelig bra og slår alle!
Det er spenning, vennskap, kleinhet og latter men samtidig en utrolig sterk kjærlighet mellom to personer. Med fantastiske skuespillere er det vanskelig å ikke like filmen. Jeg måtte flere gang holde igjen for å ikke begynne å grine, men til slutt klarte jeg ikke å la være å lot tårene falle.
Blir nok en god stund til jeg ser en så bra film igjen, dette er en film som absolutt skal komme i film samlingen min. Og jeg anbefaler den på det sterkeste hvis du er like glad i kjærelighetsfilmer og kliss klass slik som jeg er.

– Stine

large-5 large-6 large-7 large-8 large-4

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *