Spigiltur

Av en eller annen merkelig grunn har jeg hatt sykt masse energi de siste dagene, når jeg kom hjem fra jobb 22.00 i går kveld hadde jeg ikke sjans for å sovne. Og i dag endte jeg opp med å ringe Hanne og høre om hun ville være med ut på joggetur.
Vi bestemte oss etter hvert at vi skulle jogge opp på Spigilen som ligger ca. 5 kilometer fra der jeg bor. Jeg har sett at dette har vært ett populært turmål for folk her på Stjørdal i år så da kunne vi jo prøve ut dette.
Turen gikk kjempe fint! Var veldig bratt i begynnelsen når vi kom dit hvor vi skulle inn i skogen, men det gikk greit. Oppi skogen der var det veldig tett med trær så sola kom ikke inn og det var litt vått og sleipt. Så jeg måtte selvfølgelig klare å skli på ei trerot og deretter lande med det ene kneet midt på ei annen trerot og sitter nå her med ei donaldkul rikere på det ene kneet. Det verker litt, men regner i grunn med at det blir bra igjen i løpe av natten.
Ingen sure miner for det om! Jeg er evig stolt for å ha løpt til sammen 1 mil! Hanne er virkelig en herlig treningskamerat som det er gøy å trene med. Vi har allerede en ny treningsdate på onsdag, gleder meg å se hvor målet går da!

– Stine

2013-06-17 21 2013-06-17 211 2013-06-17 22.31.16 2013-06-17 221

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *