New In: Almanakk!

Jeg bestilte meg i fjor for første gang almanakk på peronligalmanak.com og var stor fornøyd! Jeg er helt avhengi av denne lille boken og skriver opp jobbtider og andre planer jeg har i løpe av ei uke. Det er så fantastisk greit, for da har jeg alt på ett sted og jeg klarer å holde orden så jeg ikke dobbeltbooker noe hvis det er noe som skjer.

Nå var desverre denne boken slutt og jeg måtte bestille en ny en får år 2013-2014. Og jeg er enda en gang veldig fornøyd med resultatet! Du kan selv velge hvilke bilder og farger du vil ha på forsiden og baksiden av boken. Og hvilken farger, linjer og boxer du vil ha inni boken. Om du vil ha den stor, liten eller medium er helt opp til deg.

Jeg ville bare vise dere min gamle og nye. Jeg har alltid min med meg i veska så jeg har den tilgjengelig om det skulle være spørsmål om jobb, jentekvelder, middager eller bursdagsselskaper. Genialt!
Og nå som jeg skal begynne på skolen etter sommeren er det greit å kunne holde orden på lekser, prøver osv.

– Stine
DSC_1300

Den gamle fra 2012-2013
Den gamle fra 2012-2013
Den nye for 2013-2014
Den nye for 2013-2014

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *