Ønskeliste nesten komplett

For litt siden la jeg ut ett innlegg med bilder av gjenstander jeg ønsket meg. Så nå har jeg spart masse i ukesvis og ønskelisten er nå nesten komplett!
I dag fikk jeg handlet inn ny mascara og knotter til kommoden min. Jeg har ikke noe borrmaskin for hånd så må vente med å feste knottene til jeg får lånt meg en så skal dere få se hvordan det blir.
I forrige uke fikk jeg ny treningshorts i posten, som også sto på ønskelisten. Har allerede fått prøvd den ut og er veldig fornøyd!
De som har fulgt med litt på bloggen vet at jeg fikk den duken jeg ønsket meg av mormor da jeg var på shopping med mormor og Tante. Nå mangler jeg bare en sekk (som er på vei til meg i posten!) og en hylle for å ha på kjøkkenet.

Akkurat nå for tiden er det ikke noe spesielt jeg skulle ønske jeg hadde, bortsett fra en bok . Men med god sparing så blir jeg nok eier av den også om noen uker.
Den gamle ønskelisten finner dere her.
Det ble riktig nok en annen sekk , mascara og shorts enn det som er avbildet men det spiller ingen rolle for jeg likte de andre bedre!

– Stine

Rosa duk - Black design
Rosa duk – Black design

 

Treningsshorts - Nelly.com
Treningsshorts – Nelly.com

 

Mascara - Lindex Knotter - Kremmerhuset
Mascara – Lindex
Knotter – Kremmerhuset

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *