Tur til Pirbadet

Formiddagen har jeg ligget på solsengen og koset meg mens solen har jobbet med å gjøre meg brun. Med vinden som stryker silkemykt over kroppen av og til er det perfekt for at det ikke blir kokvarmt.
Mens jeg har ligget på solsengen har tankene mine vandret til Riga. Nå er det under 2 måneder til jeg og Kine reiser og vi gleder oss vilt begge to! Jeg har surfet litt rundt på nettet og prøvd og finne litt tips om hva som må sees og oppleves mens vi er der. Har også lest en del om hotellet som jeg tror vi kommer til å bli kjempe fornøyd med. Kiler i magen bare ved tanken på å reise!

I ettermiddag skal jeg på Pirbadet sammen med Shalom-gjengen. Det blir en avslutning før vi tar sommerferie. Vi har hatt mange fine Shalom kvelder dette året, desverre har ikke jeg fått vært med på de to siste. Men avsluttningen kan man jo ikke gå glipp av.
Så får vi se frem til mange nye samlinger når høsten kommer! Håper jo på at jeg for tilbud til å fortsette å være med som leder til høsten, men jeg må også se an hvor travelt det blir med skole. Regner egentlig med det skal gå greit, men om jeg skipper en eller to kvelder skal nok gå helt fint.

– Stine

DSC_1302 DSC_1309

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *