Besøk hos Jannicke

Det er nesten en skam at jeg ikke har fått besøk Jannicke på så lenge som siden bursdagen hennes i mars. Men i dag klaffet det endelig for oss begge to!

Med bark og vind i håret og skrubbsår på knærne forlot jeg gården etter å ha koset meg gløgg ihjel i noen timer i Jannickes selskap. Jeg hadde med tatt med kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder. Det ble både klatring i trær og kjøring av scooter for å få bilder. Å sinnsykt gøy var det!
Klatre i trær er ikke akkurat noe jeg gjør daglig, så det i seg selv ble jo undeholdning for den som skulle vært flue på veggen.
Vasset også litt i elven, etter mi mening var det jo ikke så veldig kaldt. Å når vi forflyttet oss litt lenger bort ble det plutselig enda varmere. Helig!

Dro hjem med en skikkelig sommerfeeling! Å det å kunne leve litt å gjøre ting vi ikke gjør til vanlig var utrolig gøy. Istede for å sitte i hvert vårt sofa hjørne med telefon liksom så er det deilig å komme seg ut og finne på noe!
Det må absolutt ikke bli lenge til neste gang jeg skal besøke henne.

– Stine

DSC_1218DSC_1231DSC_1279DSC_1260DSC_1280DSC_1274

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *