Månedens produkter: Neglelakk, parfyme og leppestift

For de som har fulgt med på bloggen en stund så vet dere at det hender seg at jeg får små pakker i posten med produkter fra Yves Rocher som jeg får lov å teste ut helt gratis imot at jeg skriver min mening her på bloggen.
Forrige uke fikk jeg en pakke igjen, og det har vært en stund siden sist. Pakken inneholdte to leppestifter, to neglelakker og en parfyme. Har ett par leppestifter og neglelakker fra før av men gøy med nye farger! Også utrolig gøy å prøve ut parfyme fra denne siden også.

Grand Rouge – Leppestift
Jeg har testet noen av samme type tidligere bare med annen farge. Disse leppestiftene sitter godt og man legger ikke særlig merke til at du har den på. Det er mange farger du kan velge mellom. De to jeg fikk tilsendt denne gangen var 41. Corail étincelant og 43. Corail incandescent
. Synes den 41. Corail fungerte greit for meg som ikke liker å ha alt for knall farge på leppene. Mens den andre ble litt for mye farge for min del. Men begge to er utrolig fine til de sommer passer til det! Prisen er heller ikke så værst. Du finner de her.

DSC_1185 DSC_1192

Glødgivende Neglelakk
Neglelakken er god å påføre og tørker kjapt. Det er mer enn nok med ett lag!
Den holder seg godt og du kan fint gå ett par dager uten at den ikke skaller av. Neglelakken inneholder elemiharpiks som gjør fargen får en skimrende effekt når lyset faller på neglene. Jeg fikk fargen 14. Rose somptueux og 35. Rouille. Den 14. Rose er nå en av mine favoritter i neglelakk samlingen min. En helt fantastisk rosafarge som ikke blir for knall men samtidig ikke for mørk. Den oransje er også veldig fin.
Du finner dem her.

DSC_1200 DSC_1204

Néroli Eau de Parfum – Parfyme
Denne parfymen lukter kjempe godt! Veldig søt og frisk lukt som minner om sommer. Den inneholder blant annet appelsinblomster som er plukket i Tunisia.
Selv likte jeg denne parfymen utrolig godt.
Du finner her.

DSC_1206

You may also like

3 kommentarer

  1. Rosafargen var utrolig fin! Og lebestiftene var ikke så verst de heller.
    Hva må jeg evt gjøre for å bli sponset at Yves Rocher? 🙂 Kunne tenkt meg å motatt noen produkter og anmeldt de jeg også. Har jo fått skikkelig dilla på neglelakk, lebestift og øyenskygger i det siste.. Må bare lære meg å legge øyesminke :p

    1. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva du må gjøre. Det som skjedde til meg var at jeg fikk en mail hvor det sto at man kunne sende inn en søknad om å få teste produkter, de skulle av 50 stykker. Så av 30 000 søkere var jeg en av de 50 heldige som fikk muligheten.
      Men du kan jo sikkert sende de en mail å spørre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *