En herlig løpetur!

Siden det har vært både 17. mai og pinse har jeg vært litt slapp med treningen og det kjennes på kroppen. Etter jobb denne uka har jeg vært ekstremt sliten og trett. Hold på å sovne på sofaen flere ganger etter jeg har kommet hjem.
I dag tenkte jeg at jeg skulle bruke kvelden på å samle sammen litt energi, men jo mer jeg slappet av, jo mer jeg bare satt i sofaen og så på serier følte jeg at jeg ble bare mer og mer søvnig. Men jeg kunne jo ikke finne senga i 7-8 tiden heller!

Samtidig følte jeg en urolighet inne i kroppen. Som om jeg ikke hadde ro til å sitte i ro, som om noen ute ropte på meg for å få meg med ut i fin været. Men jeg følte meg så sløv og trett at jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle finne energi til å gå utom døren.
Men jeg begynte å leke med tanken om å jogge meg en tur, fant fort ut at jeg skulle gjøre tanker om til handlinger.
Jeg fant frem løpetightsen og løpejakken og hoppet i joggeskoen.

Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd etter en herlig joggetur i finværet. Kjenner meg fremdeles sliten, men på en god måte.
Treningsprogrammet for neste uke er planlagt, og jeg satser på en løpetur før jobb i morgen. Nå er det påtide å komme seg inn i rutinene igjen, blir så tøft å begynne på igjen om jeg faller helt ut!

– Stine

7cadacbe0b0d11e29f481231380fd1fd_7_large

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *