Åsen besøk

Lillesøster Malin er på musikkøvelse, morfar er på Lerkendal og ser kamp og jeg og mormor kom akkurat inn døren etter å ha vært på trimtur i skogen i det fine været. Jeg befinner meg altså på Åsen hos mormor og morfar og skal tilbringe natten her. Deilig å ha litt tid med lillesøster og besteforeldre.
Meg og mormor møtte også Storebror Espen og en kompis av han som hadde vært ut på sjøen å fisket. Men fiske lykken hadde visst ikke vært særlig stor.

Vi måtte også gi kaninen til Malin og de andre stesøstrene mine litt mat når vi først var der ute. Mormor koste, jeg gav løvetann og mat. Jeg er dessvere kjempe allergisk og kan ikke være borti det søte nusket. Selv om jeg hadde veldig lyst!

Som alltid var det deilig med en runde rundt i skogen, satser på en runde før jeg skal hjem i morgen også! Fuglene sang, blomstrene blomstrer og graderstokken har vist over 20 grader i dag. Fantastisk deilig! Om det bare kunne holdt seg slik fremover.
Nå blir det etter hvert vaffelkos her i stuen! Slapper av maks med andre ord.

– Stine

DSC_1133 DSC_1136

Med lillesøsters for store t-skjort, lilleøsters joggebukse og mormors sko er jeg klar for tur!
Med lillesøsters for store t-skjort, lilleøsters joggebukse og mormors sko er jeg klar for tur!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *