Pakke i posten og bursdagshilsen

For litt siden begynte jeg og abonnere på «Shape Up». I i forhold til det skulle jeg få en «velkomst gave» som bestod av en MXDC Sports-bh. Dette hadde jeg helt glemt selv siden det har tatt litt tid siden jeg tegnet abonnementet. 3 utgave av blad kom i posten i går, men likevel tenke jeg ikke over det.
I dag når jeg gikk til postkassen for å se om det var noe mer spennende enn regninger og reklame lå det en liten pakke der. Med en smil om munnen gikk jeg inn igjen og klarte nesten ikke å vente med å åpne pakken. Ekstra gøy når jeg vet at jeg ikke har bestilt noe og det havner pakker i postkassen! Og der var den, fine, nye sports-bhen fra MXDC.
Gleder meg til å prøve den ut på trening allerede i kveld!

Ellers vil jeg også slenge inn en liten bursdagshilsen til søte Hanne som fyller år i dag. I og med at hun er i Tromsø så blir det jo ingen feiring fra min sin side, men hun kommer nok til å være i tankene mine i dag. Også håper jeg hun får en kjempe fin dag med vennene sine oppe i Tromsø, jeg vet de kommer til å ta vare på henne og gi henne en fin bursdagsfeiring!
Enda en gang Hanne, Gratulerer så mye med dagen!

– Stine

DSC_1057 DSC_1059

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *