Bytur og New In

Temperaturen her i Trøndelag har vært over alle forventninger de to siste dagene. Graderstokken har vist 15-16 grader, og i dag var det nesten så jeg vuderte å gå uten jakke. Og da skinte ikke sola en gang. Så da er det vel på tide å rydde vekk de tykkeste jakkene. Men man kan aldri vite, i fjor snødde det tross alt den 1 juni så man kan fort bli lurt.

I dag har jeg vært inne i Trondheim hvor jeg blant annet har møtte herlige Aina. Siden jeg har fått spart opp til de tingene som sto på ønskelisten min fant jeg ut at jeg kunne bruke fridagen min i byen. Og Aina ville mer enn gjerne møte meg og være med.
Fikk handlet alt jeg hadde spart til, og sitter fremdeles igjen med litt. Samtidig var jeg og Aina innom T.G.I Friday´s. Aldri vært der før så var gøy og prøve noe nytt. Jeg bestilte meg cæsar salat, noe som ofte er en favoritt andre steder men denne slo virkelig alle andre cæsar salater jeg har smakt for den var helt rå! Ny favoritt.

Typisk meg når vi skulle dra fra Friday´s så hadde vi det litt travelt siden jeg skulle rekke bussen. Men tror dere ikke jeg klarte å glemme telefon min?
Så når jeg hadde satt meg godt til rette på bussen og begynte å lete etter telefonen fikk jeg litt panikk. Så da måtte jeg gå av bussen igjen. Heldigvis hadde de funnet telefonen min da. Og flaks for meg så gikk det enda en buss like etter den jeg egentlig skulle ta.
Det synes jeg er greit med å være i byen, det går alltids busser så det er ikke noe problem å komme seg hjem om man mister en.

Her kommer dagens innkjøp.

– Stine

Dagens fangst!
Dagens fangst!
Søte ballerinasko fra Økonomisko
Søte ballerinasko fra Økonomisko
Tøysko fra Økonomisko
Tøysko fra Økonomisko
Treningsbag fra H&M
Treningsbag fra H&M
Sjerf fra Glitter
Sjerf fra Glitter

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *