Vårfølelse

Det er nesten så jeg kan høre at snøen ute i hagen smelter. Jeg ser stor forskjell på mengde med snø som lå der for 3 dager siden og nå. Solen skinner og det er nydelig vær, hadde det ikke vært for at vinden er litt kaldt hadde temperaturen perfekt i forhold til hvilken årstid vi er i.

Dagen er har vært generelt rolig, var å møtte Jannicke en liten stund etter trening. Fikk handlet med allergitabletter som er en vesentlig ting for meg og ha i baderomshylla når våren melder anmarsj. Da Jannicke dro møtte jeg på Eirin og Ingrid som jeg ikke har sett siden bursdagsfeiringen min. Meg og Eirin har allerede planlagt en kaffe-date neste uke, Ingrid ville også komme på besøk en dag.
Utrolig koselig å møte på disse to snuppene igjen! Synd at det blir så lenge mellom hver gang, men sånn blir det når vi alle har skole, jobb, venner, kjærester og familier vi også skal være med.

– Stine

Ingird, her var vi ute å spiste i oktober eller noe.
Ingird, her var vi ute å spiste i oktober eller noe.
Eirin og fine hunden hennes! Dette bildet ble tatt i sommer.
Eirin og fine hunden hennes! Dette bildet ble tatt i sommer.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *