Oppskrift: Minipannekaker

Energien har vært på topp i dag også, så utrolig deilig! I den anledning fikk jeg vasket golv, tørket støv og skiftet på senga. Fantastisk herlig! Sikker på at jeg kunne ha vasket ett helt hus om jeg hadde hatt det.
Jeg har også fått prøvd ut Fotball fruens oppskrift på minipannekaker. Har tenkt å gjort dette lenge men har liksom ikke fått gjort det før nå. Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere.

Til ca. 8 små pannekaker
– 3 egg
– 3 SS matyoghuert
– 1-2 SS fiberhusk
– 1-2 SS kokosflak
– Litt salt
– Smør til stekning

Bland egg, yoghurt og fiberhusk. Ha i salt etter hvordan du selv vil at det skal smake, og tilsett så mye koks du selv måtte ønske. Jeg brukte 2 SS kokos.

La røren stå i ett par minutter slik at fiberhusken får gjort jobben sin. Så danderer du små pletter i en stekepanne med mye smør. Dette kan være litt klissete så du kan godt bruke en skje til hjelp. Stek til de er gylne på hver side.

Hva du vil ha på velger du egentlig selv. Jeg hadde jordbær syltetøy og kokos flak på toppen. Går også an å bruke vanlig bær, sukker, eller annet syltetøy. Alt etter som hva du selv ønsker.

– Stine

DSC_1049 DSC_1050 DSC_1051

You may also like

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *